Over ons

We zien tegenwoordig veel bedrijven wiens groei wordt belemmerd doordat men elke dag opnieuw kostbare tijd moet verspillen aan vervelende taken. Taken die ook makkelijk geautomatiseerd kunnen worden. 

Het toepassen van robotisering heeft ons geholpen om efficiënter en productiever te werken en een meer gestroomlijnde workflow te creëren. Op een gegeven moment bedachten we ons dat andere bedrijven ongetwijfeld ook baat zouden hebben bij de automatiseringsoplossingen die wij voor onszelf geïmplementeerd hebben. En omdat wij graag onze kennis en expertise willen delen om anderen te helpen, hebben we in januari 2017 deze website gerealiseerd - ontstaan uit een samenwerking tussen Korper ICT en 80s Interactive

Robotic Process Automation zorgt voor de automatisering van taken die steeds weer terugkomen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een helpdesk, een CRM (Customer Relationship Management) systeem of Claim Applications. Op die manier zorgen we dat u kostbare tijd kunt besparen. U hoeft echter niet bang te zijn dat u al uw bestaande systemen de deur uit moet doen; Robotic Process Automation kan gebruik maken van de bestaande applicaties die door uw bedrijf worden gebruikt en werkt met dezelfde grafische interface als die waar u en uw personeel al aan gewend zijn.

Inmiddels hebben we al vele organisaties kunnen helpen. We streven ernaar om voor onze klanten het onderste uit de kan te halen als het gaat om automatisering. Door Robotic Process Automation op de juiste manier in te zetten, creëert u meer ruimte. Ruimte voor bijvoorbeeld innovatieve en strategische initiatieven die ervoor zorgen dat uw onderneming vooruitgang boekt. Robotic Process Automation maakt niet alleen uw leven aangenamer, maar ook dat van uw personeel!

Work smarter, not harder!

Wilt u weten wat RPA voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel ons op +31 20 716 54 87 of laat een bericht achter via het contactformulier

contact opnemen