Robotic Process Automation (RPA)


Er wordt vaak gesproken over bedrijfsautomatisering en hoe dit de productiviteit van uw personeel kan verhogen, maar veel bedrijven blijken verouderde automatiseringsoplossingen te gebruiken die niet meer lekker werken vandaag de dag.Traditionele tools kunnen processen draaien op een bepaald tijdstip op elke dag, maar de tools kunnen geen beslissingen nemen zoals een menselijke operator dat wel kan. Het is dan mogelijk dat de tool bijvoorbeeld het proces alsnog begint terwijl er een essentieel bestand nog niet is gearriveerd, of de tool kan bij een falende stap in het proces niet door, omdat de tool niet weet wat de alternatieve stap is van deze workflow. Allemaal kenmerken die u niet kunt gebruiken en uw bedrijf verdient slimmere software om bedrijfsautomatisering optimaal te kunnen toepassen. Robotic Process Automation kan u hier uitstekend bij helpen. 

Robotic Process Automation kan gebruik maken van de bestaande applicaties die door uw bedrijf worden gebruikt en werkt met dezelfde grafische interface als die waar u en uw personeel al aan gewend bent. Door Robotic Process Automation in te zetten, worden processen voltooid gebaseerd op triggers, zoals het ontvangen van een bestand. Gaat er iets mis? Dan laat de software dat direct weten en bovendien start het direct een nieuwe taak, om het probleem zelf (zonder tussenkomst van u of uw personeel) op te lossen. In feite kan elk repeterend IT proces wat normaal door een mens zou worden gedaan, geautomatiseerd worden met Robotic Process Automation. Zo kunt u tijdverslindende taken stroomlijnen en automatiseren, waaronder:

  • CRM
  • General Ledger
  • Helpdesk
  • Claims Applications
  • Homegrown Applications
  • ERM

Uw bedrijf zou zich moeten bezighouden met innovatieve en strategische initiatieven die er zorg voor dragen dat het bedrijf groeit en vooruitgang boekt. Zonder dat u of uw personeel kostbare tijd verspilt aan vervelende, herhalende taken die door Robotic Process Automation geautomatiseerd kunnen worden. 

Kortom, door Robotic Process Automation op de juiste manier in te zetten, maakt u niet alleen uw leven prettiger, maar ook dat van uw personeel!

Wilt u weten wat RPA voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel ons op +31 20 716 54 87 of laat een bericht achter via het contactformulier

contact opnemen