Proces automatisering door werkrobots

Veel bedrijfsprocessen kunnen worden geautomatiseerd door hier werkrobots voor in te zetten. Vaak wordt gedacht dat deze processen te ingewikkeld zijn en hierdoor niet geautomatiseerd kunnen worden, maar door werkrobots slim in te zetten, kunnen ook deze ingewikkelde processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden. 

Werkrobots processen laten uitvoeren

Werkrobots kunnen werken met de software die u op dit moment gebruikt binnen uw organisatie. De robots gebruiken exact dezelfde interface als uw personeelsleden, dus u hoeft geen aanpassingen aan de manier van werken te maken. Processen die u door werkrobots kunt laten overnemen zijn onder andere administratieve werkzaamheden, helpdesk activiteiten of data-entry werkzaamheden. De robots voeren deze taken keer op keer op exact dezelfde wijze uit, waardoor fouten geëlimineerd worden en de kans om Operational Excellence te bereiken een stuk is toegenomen.  

Werkrobots kunnen herhalende taken van u overnemen

Door taken die keer op keer terugkeren te automatiseren, bespaart u uw personeel niet alleen tijd, maar ook een hoop energie. Energie die ze nu in belangrijkere zaken kunnen stoppen, dus uw personeel kan efficiënter aan het werk. Taken die de werkrobots van u kunnen overnemen zijn onder andere administratieve handelingen, helpdesk activiteiten, CRM werkzaamheden en data-entry. Doordat de robots worden ingericht op uw bestaande systemen, voeren ze de taken precies hetzelfde uit als dat een van uw personeelsleden dat zou hebben gedaan. De robots volgen dezelfde stappen in het proces en werken bovendien 100% foutloos. Naast dat ze foutloos werken, werken ze ook 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze zijn nooit ziek en ze nemen geen vakantie op. Bent u al klaar voor zulke betrouwbare medewerkers?

Kosten besparen door werkrobots in te zetten

Doordat de werkrobots 24 uur per dag actief zijn en uw personeel ontlasten, kunt u flink op de kosten besparen. Misschien wilde u net een extra personeelslid aannemen voor administratieve werkzaamheden, maar misschien kunt u deze werkzaamheden wel beter door een werkrobot laten uitvoeren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het hoofddoel van de werkrobots is om u en uw personeel vooral zoveel mogelijk te ontlasten van repeterende taken.

Werkrobots inzetten in uw bedrijf om processen te automatiseren

Wilt u meer informatie over wat werkrobots voor uw bedrijf kunnen betekenen, of welke taken ze allemaal voor u kunnen automatiseren? Daar vertellen we u graag meer over! U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Een van onze collega’s zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten wat RPA voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel ons op +31 20 716 54 87 of laat een bericht achter via het contactformulier

contact opnemen